chat Bel ons

Spanplafonds met Fotoprint

Geschikt voor kamers van elke grootte. Ze stellen u in staat de perceptie van het interieur te veranderen.

Bestellen

We geven garantie voor alle materialen en arbeid

Toepassing van fotoprint

Ontdek onze spanplafonds met fotoprint nu! image

Spanplafonds met fotoprint

Ze creëren ongebruikelijke effecten in de perceptie van het interieur.

Spanwanden met fotoprint

Met hun hulp kunnen heldere accenten in het interieur worden bereikt.

Kenmerken

Montagetijd

1 dag

Prijs per m2

Vanaf € 455

Op een glanzend oppervlak zal de afbeelding helderder lijken dan op een mat oppervlak..

De technologie voor het aanbrengen van afbeeldingen wordt toegepast op zowel stoffen als PVC-doeken. Op elk type materiaal verschilt de afbeelding in helderheid en contrast. Bijvoorbeeld, op een glanzend oppervlak zal de afbeelding helderder lijken dan op een mat oppervlak. U kunt kiezen voor gedeeltelijke of volledige bedekking van het doek met een fotoprint.

Het proces van het aanbrengen van de fotoprint wordt uitgevoerd met een Japanse grootformaatprinter. Er worden veilige inkten gebruikt die zijn goedgekeurd voor gebruik.

Na de procedure verliest het doek niet zijn oorspronkelijke kwaliteit, en de afbeelding behoudt zijn uiterlijk gedurende de gehele gebruiksperiode.

De afbeelding voor de fotoprint wordt gekozen uit de Shutterstock-beeldbank. Vervolgens wordt deze geschaald naar de afmetingen van de kamer en worden de kleurpigmenten aangebracht, die snel drogen zonder onderling te vermengen.

Met ons zult u geen onaangename verrassingen tegenkomen. Wij garanderen naleving van de normen en professionaliteit van de monteurs. U krijgt het resultaat dat u voor ogen had.

Verrijk uw ruimte met spanplafonds en fotoprint! image

Voordelen

Transformeer uw interieur met onze spanplafonds en fotoprint! image
Kies vandaag voor spanplafonds met fotoprint! image

Gratis consultatie en bezoek van de meetexpert

Om het juiste type plafond te kiezen en de afbeelding correct te plaatsen in verhouding tot de afmetingen en ingang, kunt u contact opnemen met de bedrijfsmanager. Zij zullen u informeren over de kenmerken van de producten, u helpen de verschillende soorten constructies te begrijpen en een aanvraag indienen voor een gratis bezoek van een vakman. De meetexpert zal de meting uitvoeren en een offerte verstrekken.

Origineel uiterlijk

U creëert uw eigen ontwerp. De gekozen afbeelding wordt op het oppervlak aangebracht. Het plafond ziet er helder uit, waardoor interieurstijlen zoals pop-art, loft, klassiek en andere worden benadrukt.

Lange levensduur

De levensduur is meer dan 10 jaar. Het doek verliest na verloop van tijd niet zijn oorspronkelijke elasticiteit en sterkte. De kleuren vervagen niet onder invloed van uv-stralen. De scherpte blijft behouden na de installatie. De doeken vereisen geen periodiek onderhoud.

Milieuvriendelijke materialen

Er worden milieuvriendelijke materialen gebruikt die geen schade toebrengen aan de gezondheid van de mens. Er zijn geen schadelijke componenten in de samenstelling. De plafonds zijn veilig, voldoen aan de normen en hebben certificaten.

Waarom wij

Termijnbetaling Wij bieden termijnbetaling aan voor uw comfort.
Installatie Gratis consultatie
Elk ontwerp Elk ontwerp en elke constructie (omzeilen van kroonluchters, leidingen, extra hoeken).
Werkervaring 6 jaar ervaring in België en 12 jaar in andere landen.
Kwalitatieve installatie Bij de installatie worden alleen PVC en aluminium profielen gebruikt.
Veilige installatie Voor de installatie wordt gebruik gemaakt van moderne, veilige apparatuur.
Kleuropties Meer dan 100 kleurtinten voor plafonds beschikbaar.
Schoonmaakservice Na de installatie ruimen we alles op.

De stadia van het werk

fase

Consultatie en metingen

Om het juiste type plafond te kiezen en de afbeelding correct te plaatsen in verhouding tot de afmetingen en de ingang, kunt u contact opnemen met de bedrijfsmanager. De meetexpert zal de meting uitvoeren en een offerte verstrekken.

fase

Markering en installatie van het profielsysteem

Voor het bevestigen van het doek worden gespecialiseerde profielsystemen geïnstalleerd.

fase

Installatie van het plafond

De stof voor het plafond wordt vooraf voorbereid en vervolgens met speciale gereedschappen op het frame gespannen. Daarna worden de decoratieve elementen (verlichting, kroonluchters, ventilatieroosters) geïnstalleerd.

fase

Oplevering aan de klant

Het spanplafond met fotoprint wordt op standaard wijze geïnstalleerd. Het proces veroorzaakt geen ongemakken. Na de montage nemen de vakmensen het bouwafval mee.

stages
stages
stages
stages

Vragen

Door inzicht te krijgen in de constructie wordt het veel gemakkelijker om te beslissen of je voor deze optie wilt kiezen of niet. Er zijn namelijk verschillende zorgen die voortkomen uit onwetendheid. Laten we de belangrijkste vragen over spanplafonds en wanden met fotoprint eens doornemen.

Kan een muur met fotoprint oppervlaktetekortkomingen verbergen?

Fotoprint kan helpen om tekortkomingen van het plafondoppervlak, zoals scheuren, vlekken of oneffenheden, te verbergen en zo de indruk van een perfect vlak oppervlak te creëren.

Hoe kan een spanwand met fotoprint het interieur veranderen?

Een fotoprint op een spanwand kan een indrukwekkend visueel effect creëren, waardoor de wand een centraal designelement van de ruimte wordt. Dankzij de mogelijkheid om elke afbeelding te kiezen, van landschappen tot abstracte ontwerpen, wordt de spanwand een uniek artistiek accent.

Optimaliseer met geavanceerde technologieën en materialen!
Benut geavanceerde technologieën en materialen

Gebruik van geavanceerde technologieën en materialen

Laat ons de installatie van uw spanplafond verzorgen, en we zullen er alles aan doen om uw verwachtingen te overtreffen en een verbluffend visueel effect te creëren in uw huis of kantoor.

Aanvraag indienen

Recensies

Lees wat onze tevreden klanten zeggen over onze dienstverlening en hun gehele ervaring met SpanplafonGarant.
Karin Jacobs
Karin Jacobs
2024-06-18
Heeft een goede oplossing geboden voor ons probleem. Biedt een snelle en vlotte service. Werkt heel proper en laat alles netjes achter. Zeker aan te raden!
Danny van der Erf
Danny van der Erf
2024-06-13
Professionele en leuke mannen met veel ervaring die prima en goed werk afleveren
Sudeshna Sanyal
Sudeshna Sanyal
2024-06-11
We hired Spanplafond Garant to install stretch ceilings in our home. It was really good and installation also went smooth. The stretch ceilings with lighting look really good now. Thanks for the good work team!
herman seymus
herman seymus
2024-05-31
op 1 dag 2 kamers afgewerkt, echte vakmannen, de plafonds met ingebouwde spots zijn prachtig, alles is netjes afgewerkt, zonder verplaatsen van de meubelen, alles proper gemaakt, geen stof te vinden het leek alsof er geen werken waren uitgevoerd.
Matevosyan Karen
Matevosyan Karen
2024-05-24
Spanplafond Garant heeft mijn huis van prachtige spanplafonds voorzien. Het team was snel en professioneel. De montage was perfect en het resultaat is schitterend. Dank aan Spanplafond Garant! Sterk aanbevolen.
Vahe Aghvanyan
Vahe Aghvanyan
2024-05-24
Beoordeling van het uitgevoerde werk door Spanplafond Garant Onlangs heb ik Spanplafond Garant ingehuurd voor de installatie van spanplafonds in mijn huis, en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het proces was uitstekend georganiseerd. Het team reageerde snel en hielp me de perfecte ontwerpen te kiezen. De montage verliep vlekkeloos en op tijd. De aandacht voor detail en het vakmanschap van de monteurs waren indrukwekkend. De spanplafonds zien er geweldig uit en hebben mijn interieur getransformeerd. De verlichting is nu gelijkmatig en aangenaam. Dank aan het team van Spanplafond Garant voor het uitstekende werk! Ik beveel hen graag aan iedereen aan.
Amrita Mukherjee
Amrita Mukherjee
2024-05-21
Excellent work done by the professionals. Liked the installations.
Victoria Deneef
Victoria Deneef
2024-05-04
Very good company! Everything in time and good quality! Recommend!
Ben beton
Ben beton
2024-04-30
Je suis très content des personnes qui sont venues travailler leur travail est très propre et magnac
Patrick De Cleen
Patrick De Cleen
2024-04-12
Top. Echt een aanrader. Prachtig werk en een eerlijke prijs. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Zoals afgesproken op 1 dag geplaatst. Uiterst proper afgewerkt !

Laat een aanvraag achter

Als u nog vragen heeft, kunt u ons een bericht sturen of op elk gewenst moment contact met ons opnemen.

Onze medewerker neemt binnen 24 uur contact met u op.